En liten glad flicka klädd i blommiga byxor, prickig rosa tröja och ljusblå reflexväst, solglasögon och röd hjälm cyklar på en liten röd cykel med gula hjul.
12.9.2023

Välkommen till vår nya webbplats!

Kommunens nya webbplats har publicerats. Arbetet med att förnya webbplatsen blev aktuellt då vi ville få en webbplats som motsvarar framtidens behov och krav både ur användarens och administratörens synvinkel. Webbplatsen har förnyats i samarbete med Creamarketing. 

På webbplatsen har vi fokuserat på tydlighet, användbarhet och tillgänglighet. Vi har speciellt lagt fokus på att det ska vara smidigt att använda webbplatsen mobilt med olika enheter och webbläsare. Vi har förbättrat sökfunktionen för att göra det lättare att hitta informationen eller servicen man letar efter.

Webbsidorna kompletteras och redigeras också efter att webbplatsen har publicerats. Utvecklingsarbetet med webbplatsen och uppdatering av innehållet är ett fortgående arbete.  

Vi tar gärna emot feedback om webbplatsen så att vi kontinuerligt kan utveckla den. Via formuläret på den här sidan: https://www.malax.fi/ge-respons/ kan du ge respons eller lämna in utvecklingsförslag på webbplatsen.

 

Mera information: 

Markus Norrback, förvaltningsdirektör, tfn 050 527 9210, markus.norrback@malax.fi 

Senast uppdaterad: 08.09.2023 09:18