En liten glad flicka klädd i blommiga byxor, prickig rosa tröja och ljusblå reflexväst, solglasögon och röd hjälm cyklar på en liten röd cykel med gula hjul
12.9.2023

Tervetuloa uudelle verkkosivustollemme!

Kunnan uusi verkkosivusto on nyt julkaistu. Verkkosivuston uusiminen tuli ajankohtaiseksi, koska halusimme saada verkkosivuston, joka vastaa tulevaisuuden tarpeisiin ja vaatimuksiin sekä käyttäjän että sisällöntuottajan näkökulmasta. Verkkosivusto on uusittu yhteistyössä Creamarketingin kanssa. 

Verkkosivustomme keskiössä ovat selkeys, käytettävyys ja saavutettavuus. Erityisesti olemme kiinnittäneet huomiota siihen, että verkkosivuston käyttäminen on sujuvaa erilaisilla älylaitteilla ja selaimilla. Olemme parantaneet hakutoimintoa, jotta tietojen tai palvelujen löytäminen on helpompaa.

Verkkosivustoa täydennetään ja muokataan myös uuden sivuston julkaisun jälkeen. Verkkosivuston kehittämistyö ja sisällön päivittäminen ovat jatkuvaa työtä.  

Otamme mielellämme vastaan palautetta uudesta verkkosivustosta, jotta voimme kehittää sitä jatkuvasti. Sivulta https://www.malax.fi/anna-palautetta/ löytyvällä lomakkeella voit antaa palautetta verkkosivustostamme tai jättää kehitysehdotuksia.

 

Lisätietoa: 

Markus Norrback, hallintojohtaja, puh. 050 527 9210, markus.norrback@malax.fi 

Viimeksi päivitetty: 08.09.2023 09:18