Avoimet työpaikat kunnassa

Tervetuloa Maalahteen, jossa saaristo on nurkan takana ja Vaasa mukavan työssäkäyntimatkan päässä! Maalahden kunta on kaksikielinen 5 500 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Maalahti on aina tarjonnut työtä niin omille asukkailleen kuin naapurikuntien asukkaille. Vaikka viljapelto edelleen hulmuaa Maalahden maaseutumaisemissa kesäisin, työllistävin toimiala on nykyään palveluala.

Maalahden kunta on kestävä, lapsiystävällinen ja elinvoimainen kunta. Haluamme olla elinvoimainen kunta, jossa hyvät palvelut ja työ- ja toimeentulomahdollisuudet ovat kaikkien saatavilla, riippumatta siitä, missä osassa kuntaa asuu.

Meillä on noin 350 eri toimialoilla työskentelevää työntekijää. Tarjoamme innostavan ympäristön ja hyvän työyhteisön ammattitaitoisille henkilöille. Maalahden kunta on savuton kunta.

 

Tervetuloa töihin tai harjoitteluun Maalahteen!

 

Ilmoitamme avoimista työpaikoista Kuntarekryssä ja Työ- ja elinkeinotoimiston Työmarkkinatori-palvelussa.

Tiedustelut työpaikoista

Jos sinulla on työtehtäviä koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä hakuilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.

Avoin hakemus

Jos meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivia työpaikkoja, voit aina jättää meille Kuntarekryssä avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Voit jättää avoimen hakemuksen milloin tahansa, se on voimassa yhdeksän kuukautta. Täytä hakemus huolella. Voit päivittää avointa hakemustasi milloin tahansa. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, jos meillä on tarjottavana sopiva työpaikka sinulle.
Huomaa, että avoimella hakemuksella et voi hakea kesätöitä tai niitä työpaikkoja, jotka ovat haettavana kunnan sisäisessä tai ulkoisessa haussa.

Viimeksi päivitetty: 04.10.2023 12:42