Lediga jobb i kommunen

Välkommen till Malax där skärgården finns runt hörnet och Vasa ligger på bekvämt pendlingsavstånd! Malax kommun är en modern tvåspråkig landsbygds- och skärgårdskommun i Vasaregionen med 5 500 invånare. Malax har alltid erbjudit arbete såväl för de egna invånarna som för invånare i grannkommunerna. Även om sädesfälten fortfarande böljar i Malax lantliga landskap sommartid, är servicesektorn numera den näring som sysselsätter flest människor.

Malax kommun är en hållbar, barnvänlig och livskraftig kommun. Vi vill vara en livskraftig kommun där alla invånare ska ha tillgång till god service och möjligheter till arbete och utkomst, oberoende av i vilken del av kommunen man bor.

Vi har cirka 350 anställda inom olika sektorer. Vi erbjuder en inspirerande miljö och god arbetsgemenskap för yrkesskickliga personer. Malax kommun är en rökfri arbetsplats.

 

Välkommen att söka jobb och praktik hos oss!

 

Vi annonserar om lediga arbetsplatser på Kuntarekry och Arbets- och näringsbyråns tjänst Jobbmarknaden.

Förfrågningar gällande enskilda arbetsplatser

I frågor som gäller arbetsuppgifterna ska du ta kontakt med den kontaktperson som nämns i platsannonsen.

Öppen ansökan

Om vi inte just nu har lediga arbetsplatser att sökas som passar för dig kan du gärna lämna in en öppen ansökan via Kuntarekry där du berättar om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med. En öppen ansökan kan du lämna in när som helst och den är i kraft i nio månader. Fyll i ansökan så noggrant som möjligt. Den öppna ansökan kan uppdateras när som helst. Vi kontaktar dig per telefon eller e-post om vi har någon lämplig arbetsplats att erbjuda.
Observera att du med en öppen ansökan inte kan söka sommarjobb eller till kommunens externt eller internt ledigförklarade arbeten.

Senast uppdaterad: 04.10.2023 12:42