Bokningar

Fritidskansliet ansvarar för bokningar av Pixnehallen, sportstugan, grillkåtan, sandplanen och gräsplanerna i Pixne samt anläggningar i Petalax. Alla bokningsförfrågningar skickas per e-post till bokning@malax.fi.

 

Allaktivitetshuset i Vägvik kan hyras av föreningar, privatpersoner och företag.Bokningsförfrågningar görs via Folkhälsan i Petalax eller kommunen.

 

Skolornas gymnastiksalar bokas via skolornas respektive rektor.

 

På adressen malax.timle.fi kan du kontrollera bokade tider på de olika anläggningarna.

Användning av programmet för bokning av resurser och utrymmen

För att granska tider och utrymmen trycker du på PLATSER mitt på sidan eller uppe till vänster. Följande sida visar alla utrymmen som finns att bokas, för att lättast navigera sig fram så går det att t.ex. välja Gräsplaner så syns bara de utrymmen som finns under den kategorin, vilket i detta fall är Mogårdsplan i Pixne. Efter att du klickat på den resurs du önskar boka så kommer det upp en kalender som visar vilka tider som är bokade (färgade fält) och vilka som är lediga (vita).

Bokning

När du sökt fram den dag och tid du önskar boka, så skickar du e-post till bokning@malax.fi. Du får en bekräftelse om tiden passar eller bör ändras. Efter att du fått bekräftelsen kan du besöka malax.timle.fi för att se din tid i kalendern.

Pixnevallen och Targahallen

På adressen malaxforeningar.timle.fi kan du kontrollera bokade tider till Pixnevallen (konstgräsplan) och Targahallen (ishall).

Om du vill boka Pixnevallen, skicka e-post till pixnevallen@gmail.com.

Om du vill boka Targahallen, skicka e-post till bokning@malaxishall.fi.

Senast uppdaterad: 02.04.2024 12:25