Varaukset

Maalahden vapaa-aikatoimisto vastaa Pixne-hallin, grillikodan, Pixnen urheilumajan, Pixnen hiekkakentän ja nurmikenttien sekä Petolahden urheilupaikkojen varauksista. Kaikki varaustiedustelut lähetetään sähköpostitse osoitteeseen bokning@malax.fi.

 

Vägvikin monitoimitaloa vuokrataan yhdistyksille, yksityishenkilöille ja yrityksille. Varaustiedustelut tehdään Petolahden Folkhälsanin tai kunnan kautta.

 

Koulujen liikuntasalit varataan koulujen rehtoreiden kautta.

 

Tilojen varaukset näkyvät varausjärjestelmästä osoitteesta bokning.malax.fi.

Tilojen varausjärjestelmän käyttö

Valitse oikealta ylhäältä ”Kalender”, kun haluat tarkastella aikoja. Vasemmalla on alasvetovalikot "enhet" (yksikkö) ja "utrymmen" (tilat). Valitse ensin haluamasi yksikkö eli "enhet", esimerkiksi idrottshallar (urheiluhallit) ja sitten tila "utrymme", esimerkiksi hallen (halli). Näkyviin tulee kalenteri, josta käy ilmi varatut ajat (värilliset kentät) ja vapaat ajat (valkoiset kentät). Vaihtamalla valikoista yksikköä ja tilaa voit tarkistaa kaikkien järjestelmässä olevien tilojen varaustilanteen.

Varaaminen

Kun tiedät minä päivänä ja mihin aikaan haluat varata tietyn tilan, lähetä tiedot sähköpostitse osoitteeseen bokning@malax.fi. Saat kunnalta varmistuksen, voitko varata kyseisen ajan vai onko aikaa muutettava. Kun olet saanut sähköpostitse varmistuksen, voit tarkistaa osoitteesta bokning.malax.fi, että varauksesi on oikein.

Maksut

Pixne-hallin vuokrat 1.1.–31.12.2023 (ruotsinkielinen pdf)

Koulujen liikuntasalien vuokrat

Kunnantalon tilojen vuokrat

 

Viimeksi päivitetty: 12.09.2023 12:44