Varaukset

Maalahden vapaa-aikatoimisto vastaa Pixne-hallin, grillikodan, Pixnen urheilumajan, Pixnen hiekkakentän ja nurmikenttien sekä Petolahden urheilupaikkojen varauksista. Kaikki varaustiedustelut lähetetään sähköpostitse osoitteeseen bokning@malax.fi.

 

Vägvikin monitoimitaloa vuokrataan yhdistyksille, yksityishenkilöille ja yrityksille. Varaustiedustelut tehdään Petolahden Folkhälsanin tai kunnan kautta.

 

Koulujen liikuntasalit varataan koulujen rehtoreiden kautta.

 

Tilojen varaukset näkyvät varausjärjestelmästä osoitteesta malax.timle.fi.

Tilojen varausjärjestelmän käyttö

Napsauta sanaa PAIKAT keskellä sivua tai vasemmalla ylhäällä, kun haluat tarkastella vapaita aikoja ja tiloja. Seuraavalla sivulla näkyvät kaikki varattavissa olevat tilat. Kannattaa rajata luetteloa valitsemalla esimerkiksi Gräsplaner (nurmikentät), jolloin vain siihen ryhmään kuuluvat paikat näkyvät, tässä tapauksessa Mogårdenin kenttä Pixnessä. Kun olet napsauttanut haluamaasi paikkaa, näkyviin tulee kalenteri, jossa varatut ajat näkyvät värillisenä ja vapaat ajat valkoisena.

Varaaminen

Kun tiedät, minä päivänä ja mihin aikaan haluat varata tietyn tilan, lähetä tiedot sähköpostitse osoitteeseen bokning@malax.fi. Saat sähköpostitse varmistuksen, voitko varata kyseisen ajan vai onko aikaa muutettava. Kun olet saanut varmistuksen, voit tarkistaa osoitteesta malax.timle.fi, että varauksesi on kalenterissa oikein.

Pixnevallen ja Targa-halli

Osoitteessa malaxforeningar.timle.fi voit tarkastella Pixnevallenin (tekonurmi) ja Targa-hallin (jäähalli) varauksia.

Jos haluat varata Pixnevallenin, lähetä sähköpostia osoitteeseen pixnevallen@gmail.com.

Jos haluat varata Targa-hallin, lähetä sähköpostia osoitteeseen bokning@malaxishall.fi.

 

Viimeksi päivitetty: 02.04.2024 12:25