Söderfjärdsbacken

Asuntounelmia Söderfjärdsbackenilla!

Unelmoitko paikasta, jossa asut metsän ja peltojen läheisyydessä? Jossa voit samanaikaisesti tuntea maaseudun sykkeen, sen liikunta-, kulttuuri- ja elinkeinoelämän mahdollisuudet?

Söderfjärdsbackenilla on tarjolla suuria ja upeita tontteja ympäristössä, joka huokuu kestäviä arvoja, elämyksiä ja mukavan arjen elementtejä. Tontit ovat suuria, ja niitä on tällä hetkellä vapaina.

Alueelta olet 15 minuutissa Vaasan keskustassa, 15 minuutissa Vaasan lentokentällä ja niin ikään 15 minuutissa myös Vaasan satamassa. Kaikki on toisin sanoen lähellä. Maalahden keskustaan on noin 2,5 km ja Pixnen urheilualueelle 5 km.

 

Vuonna 2025 alueella aloittaa toimintansa 80-paikkainen päiväkoti. Yhdellä osastolla on tarjolla ympärivuorokautista varhaiskasvatusta.

 

Kartta, tonttikoot, rakennusoikeudet ja hinnat (pdf)

Rakennusmääräykset, asemakaavakartta (pdf)

Me olemme rakentaneet Söderfjärdsbackenille!

Ben & Linda

Ida & Jarno

Johannes & Sini

Ilmakuva Söderfjärdsbackenin alueesta.
Ilmakuva Söderfjärdsbackenin alueesta.
Ilmakuva Söderfjärdsbackenin alueesta.
Rölandet

Rölandetin asuntoalue sijaitsee vain 600 metrin päässä Yttemalax skolasta. Alue on Mattlarin alueen laajennusosa.

Knattebon päiväkotiin ja Yttermalaxin keskustan palveluihin (terveyskeskus, kunnantalo, pankki ja kaupat) on noin 2 km. Pixnen urheilualueelle on noin 1,5 km. Vaasaan ajaa alle puolessa tunnissa.

 

Kartta vapaista tonteista (pdf)

Pixne

Pixnen asuntoalueella on viisi tonttia vapaana. Alue sijaitsee aivan urheilualueen vieressä. Alueella on muun muassa jäähalli, hiihtoladut ja jalkapallokenttiä.

 

Kartta vapaista tonteista (pdf)

 

Mattlar

Mattlarin asuntoalue sijaitsee kirkon lähellä, aivan Rölandetin asuntoalueen vieressä.

 

Kartta vapaista tonteista (pdf)

Köpings

Aivan Yttermalaxin keskustassa, Köpingsissä, on yksi kerrostalotontti. Talossa saa olla korkeintaan 3 kerrosta, ja enintään 1/3 korttelin kerrosalasta saa käyttää liike- ja toimistotiloihin.

 

Liiketontti, Köpings (pdf)

Viimeksi päivitetty: 24.04.2024 10:01