Jobba hos oss

Jobba hos oss

Sommarjobb 2019

Avdelningen för teknik, infrastruktur och miljö söker ungdomar för gräsklippning, röjning och lättare fastighetsskötsel vid fastigheterna i Malax, Petalax och Bergö samt städning i Kommungården, biblioteket och idrottshallen. Det behövs sammanlagt 6–7 personer för en till två månader. Arbetstid 6 h/ dag.  Lön enligt kollektivavtal. Minimiålder 16 år. Viktigt att kunna förflytta sig mellan olika fastigheter under dagens lopp (bil, traktor eller moped).

Närmare uppgifter ges av kanslisekreterare Monica Asplund tfn 050 401 2405, monica.asplund@malax.fi.
Ansökan görs via detta formulär senast 29.3.2019.

Vi väljer sommarjobbare i slutet av april. Vänligen meddela ifall du fått ett annat arbete och inte längre är intresserad av att jobba hos oss.

------------------------------------------------

Biblioteket söker sommarvikarier. Är du självständig, ansvarsfull och noggrann? Vill du arbeta med människor? Arbetet innebär även kvällsjobb. Minimiålder 18 år med körkort för boktransport.Skicka ansökan senast 31.3.2019 till linnea.engblom@malax.fi.

-----------------------------------------------

Äldreomsorgen söker sommarvikarier till hemservicen och till boendeenheter under tiden juni–augusti. Vi söker dig som är vårdutbildad eller som studerar inom vårdbranschen.

Intresserad? Kontakta:
Ros-Marie Ljungkvist, tfn 050 502 7785, Övermalax hemservice
Therese Sten-Nordström, tfn 050 526 1169, Yttermalax hemservice
Sofia Lidman, tfn 050 441 4847, Petalax och Bergö hemservice
Monika Björkqvist, tfn 050 381 2242, boendeenheter
Britta Vikberg, tfn 040 650 8011, akut- och rehabiliteringsavdelningen

--------------------------------------------------

Ungdomar får sommarjobb inom äldrevården
Du jobbar två veckor, fyra timmar/dag och får 285 euro i lön. Till arbetsuppgifterna hör att gå på promenader med de äldre, sysselsätta dem och hjälpa till med småsysslor. Mera info finns på www.malax.fi/fritid/ungdom.Skicka in din ansökan senast 10.3.2019 till Malax kommun/ungdomsfullmäktige, Malmgatan 5, 66100 Malax eller e-post ungdom@malax.fi. Har du frågor kan du kontakta Kristoffer Nykopp tfn 045 341 1590, kristoffer.nykopp@malax.fi.


Malax kommun meddelar om lediga arbetsplatser på Kuntarekry, Arbets- och näringsbyråns webbsidor och kommunens webbsidor. Tidningsannonser publiceras i Vasabladet och Pohjalainen. Tjänster kungörs på kommunens officiella anslagstavla.

Förfrågningar gällande enskilda arbetsplatser
I frågor som gäller arbetsuppgifterna ska du ta kontakt med den kontaktperson som nämns i platsannonsen.

Öppen ansökan
Om vi inte just nu har lediga arbetsplatser att sökas som passar för dig kan du gärna lämna in en öppen ansökan där du berättar om dig själv och vad du är intresserad av att jobba med. En öppen ansökan kan du lämna in när som helst och den är i kraft i nio månader. Fyll i ansökan så noggrant som möjligt. Den öppna ansökan kan uppdateras när som helst. Vi kontaktar dig per telefon eller e-post om vi har någon lämplig arbetsplats att erbjuda.
Observera att du med en öppen ansökan inte kan söka sommarjobb eller till kommunens externt eller internt ledigförklarade arbeten.


Familjevården i Malax söker stödfamiljer

Har du/din familj intresse och möjlighet att ta emot ett eller flera barn?
Vi söker olika familjekonstellationer t.ex. barnfamiljer, par utan barn, dig/er med vuxna utflugna barn.
Ta kontakt med familjearbetare Annika Svevar, tfn 050 538 1060 eller vik. socialarbetare Susanne Amoako, tfn 06  347 7316.


Vi söker korttidsvikarier (både för kortare inhopp eller längre vikariat) till alla enheter inom småbarnspedagogiken samt morgon- och eftermiddagsverksamheten i Malax kommun.

Anmäl intresse till:
familjedagvårdsledare Nina-Maria Enholm: ninna.enholm@malax.fi, tfn 050 361 6754
administrativ föreståndare Cilla Nyman: cilla.nyman@malax.fi, tfn 040 632 6263
administrativ föreståndare Haiju Silén: haiju.silen@malax.fi, tfn 050 343 3482


Vikarierande ämneslärare
Högstadiet i Petalax uppdaterar sina vikarielistor. Vi söker lärare eller lärarstuderande som med kort varsel kan infinna sig som vikarierande ämneslärare i olika läroämnen. Är du intresserad? Meddela i så fall kompetens och kontaktuppgifter till rektor Mona Enlund, epost: mona.enlund@malax.fi.