Urheilu, liikunta ja terveys

Urheilu, liikunta ja terveys

Vaellusreitit Maalahdessa
Luonnossa liikkuminen on ehkä parasta, mitä voit tehdä fyysisen ja psyykkisen terveytesi eteen. Maalahdessa on useita vaellusreittejä ja luontopolkuja.

Bergö
Kajane
Majors
Velkmoss
Åminne
Mamrestigen
Rautakauden polku
Fäbodstigen

JOIN OUR ACTIVITIES IN MALAX! 

We want you to feel good every day. During 2017 and 2018 we arrange courses including exercise and feel good-activities. We want you to feel welcome in Malax, find meaningful activities and friends for life.

My name is Sara-Lotta Huhtaoja and I work for a project called “Integrating new Finns through sports”. I´m here for you if you have any questions or requests. If you want to join a workout class, discuss leisure activities for your children or have questions about sports, nutrition or food, let me know and I will help you. Click this link for more info.

 

Kunnossa Kaiken Ikää, KKI

Liikuntakampanja Kunnossa Kaiken Ikää on edelleen käynnissä. Kampanjan päättymisen jälkeen alkaa aina uusi kampanja. Uusi KKI-kampanja alkaa tammikuussa, maaliskuussa, kesäkuussa ja lokakuussa. Voit osallistua joko täyttämällä kotona kuntokorttia tai kirjoittamalla nimesi kuntolaatikossa (joita on 15 ympäri Maalahtea) olevaan vihkoon. Kuntoilutiedot voit lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen anders.hendricksson(at)malax.fi.

Maalahti – Kunnossa Kaiken Ikää

Vapaa-aika- ja kulttuurilautakunta käynnisti keväällä 2014 Maalahti – Kunnossa Kaiken Ikää -nimisen terveyshankkeen.

Hankkeen puitteissa järjestämme esimerkiksi:

  • Luentoja – ravinto, liikunta, hyvinvointi, rentoutuminen
  • Liikuntaryhmiä – erilaisille kohderyhmille
  • Henkilökohtaista ohjausta – keskustelua terveydestä ja elämäntavoista
  • Tapahtumia – hankkeen esittely ja asiatiedon jakaminen erilaisissa tapahtumissa.

Ehkä juuri sinä olisit kiinnostunut saamaan vinkkejä, kimmokkeita ja apua hyvin­vointisi ja terveytesi parantamiseen? Henkilökohtainen ohjaus on yksilöllistä, ja si­sältö suunnitellaan jokaisen tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voit varata ajan ta­paa­miseen, jossa suunnittelemme, miten parhaiten piristyisit ja jaksaisit enemmän arjes­sasi. Tai miten voisit harjoitella nivelkivuista tai nivelrikosta huolimatta. Tai miten voi­sit pudottaa painoasi järkevästi. Tai ehkä haluaisit parantaa terveydessäsi jotain muuta. Varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen, niin autamme sinua maksutta yrityksissäsi parantaa terveyttäsi!

Ota yhteyttä varataksesi ajan tai saadaksesi lisätietoa!

Susanna Maris, hanketyöntekijä, puh. 050 389 4450, susanna.maris@malax.fi.

Lisätietoa
Lisätietoa kunnan urheilu-, raittius-, nuoriso- ja kulttuuritoiminnasta saat vapaa-aikasihteeri Anders Hendrickssonilta, puh. 06 347 7367, 050 373 8346 tai anders.hendricksson@malax.fi.

IMG 2966

 

Päivitetty 20.06.2019 11:11