Jump to content Jump to search
Tilojen varaaminen ja maksut

Tilojen varaaminen ja maksut

Maalahden vapaa-aikatoimisto vastaa Pixne-hallin, Pixnen urheilumajan, Pixnen hiekkakentän sekä Pixnen ja Petolahden nurmikenttien varauksista. Kaikki varaustiedustelut lähetetään sähköpostitse osoitteeseen bokning@malax.fi.

Huom! Pixnen grillikodan varaukset: bokning@malax.fi

Tilojen varaukset näkyvät varausohjelmasta, joka on osoitteessa bokning.malax.fi.

Vägvikin monitoimitaloa vuokrataan yhdistyksille, yksityishenkilöille ja yrityksille. Lue lisää tiloista ja varaamisesta.

Tilojen varausohjelman käyttö

Kirjoita selaimesi osoitekenttään bokning.malax.fi (ilman alkua www) tai aloita ohjelman käyttö. Ohjelmassa on sivut ”Framsida”, ”Kalender” ja ”Administratör”.

Valitse oikealta ylhäältä ”Kalender”, kun haluat tarkastella aikoja. Vasemmalla on alasvetovalikot "enhet" (yksikkö) ja "utrymmen" (tilat). Valitse ensin haluamasi yksikkö eli "enhet", esimerkiksi idrottshallar (urheiluhallit) ja sitten tila "utrymme", esimerkiksi hallen (halli). Näkyviin tulee kalenteri, josta käy ilmi varatut ajat (värilliset kentät) ja vapaat ajat (valkoiset kentät). Vaihtamalla valikoista yksikköä ja tilaa voit tarkistaa kaikkien järjestelmässä olevien tilojen varaustilanteen.

Varaaminen

Kun tiedät minä päivänä ja mihin aikaan haluat varata tietyn tilan, lähetä tiedot sähköpostitse osoitteeseen bokning(at)malax.fi. Saat kunnalta varmistuksen, voitko varata kyseisen ajan vai onko aikaa muutettava. Kun olet saanut sähköpostitse varmistuksen, voit tarkistaa osoitteesta bokning.malax.fi, että varauksesi on oikein.

Lisätietoja varausohjelmasta sähköpostitse bokning@malax.fi tai puh. 050 373 8346.

Hinnasto ja hallivuokrat 2023

Pixnen maksut 1.1–31.12.2023

Päivitetty 20.02.2023 13:05