Jump to content Jump to search
Kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhuolto

Kouluterveydenhuollon ensisijaisena tehtävänä on oppilaiden terveyden edistäminen fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kehitystä sekä hyvinvointia seuraamalla.

Yläkoulu Högstadiet i Petalax, lukio Gymnasiet i Petalax, Bergö skola ja Petalax skola:

Kouluterveydenhuollon puhelinaika on maanantaista perjantaihin klo 8.10–8.40, puh. 050 321 4920. Vastaanotto ilman ajanvarausta maanantaista perjantaihin klo 10.30–11.30 yläkoululla lukuun ottamatta kuukauden toista tiistaita, jolloin kouluterveydenhoitaja on Bergössä.

Kouluterveydenhoitaja Carin Björkman on tavattavissa maanantaisin ja tiistaisin. Hänelle kuuluvat Bergö skolan ja Petalax skolan oppilaat sekä lukiolaisten terveystarkastukset. Kouluterveydenhoitaja Ann-Sofie Brännkärr-West on tavattavissa keskiviikosta perjantaihin, ja hänelle kuuluvat yläkoulun oppilaat. Ann-Sofie huolehtii ehkäisyneuvonnasta.

Kun haluat varata ajan kouluterveydenhoitajalle tai koululääkärille tai kysyä mieltä askarruttavasta asiasta, soita terveydenhoitajalle puhelinaikana. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse, ann-sofie.brannkarr-west@malax.fi tai mathilda.west@malax.fi, muista ilmoittaa nimi ja luokka! Ajan voi varata myös Wilma-viestillä.

Maalahden ja Korsnäsin alakoulut:

Monika Sundlin
Kouluterveydenhoitaja, Terveyskeskus

Puhelinaika ma–pe klo 8–8.30.

Kouluterveydenhoitaja Monika Sundlinilla on vastaanotto seuraavilla kouluilla ja parhaiten hänet tavoittaa seuraavan aikataulun mukaisesti, mutta ajat voivat vaihdella tarvittaessa.

Vastaanotot kouluilla:

Yttermalax skola: kuukauden 1., 2., 3. ja 4. maanantai ja 2. keskiviikko
Övermalax skola: kuukauden 1., 2., 3., ja 4. tiistai
Maalahden suomenkielinen koulu: kuukauden 4. keskiviikko (terveydenhoitaja Venla Appel)
Molpe skola: kuukauden 2. torstai
Korsnäs kyrkby skola: kuukauden 1. ja 3. torstai (terveydenhoitaja Ann-Sofie Sten)
Taklax skola: kuukauden 4. torstai

Koulukuraattori

Ma–pe klo 8–16, puh. 06 347 1626 tai 050 516 6289. Kuraattori toimii pääasiassa peruskouluissa ja lukiossa antaen neuvoja ja ohjausta oppilaille, vanhemmille ja opettajille sekä muulle koulujen henkilökunnalle. Maalahden-Korsnäsin kriisiryhmän yhteyshenkilö. Ottaa vastaa yksittäisiä asiakkaita mutta myös perheitä, ryhmiä, koululuokkia ym.

Vastaanottoajat:
Maanantai klo 8–12
Tiistai–torstai klo 12–16
Perjantai klo 8–15.30

Handlingsplan för rådgivingsverksamhet och skol- och studerandehälsovård

Päivitetty 08.06.2021 10:01