Terveyspalvelut

Maalahden-Korsnäsin terveyskeskus

Maalahden-Korsnäsin terveyskeskuksen alueella on noin 7 800 asukasta. Terveyskeskuksella on toimipisteitä Maalahden ja Korsnäsin kunnissa. Päätoimipiste sijaitsee Maalahdessa. 

Terveyskeskuksen tehtävänä on terveydenhuoltopalvelujen tuottaminen ja kehittäminen sekä väestön terveyden edistäminen ja ylläpitäminen.

 

AJANKOHTAISTA

__________________________________________________________________________________________________________

Kaikki henkilöt joilla ei ole Maalahti tai Korsnäs kotikuntana, tai eivät ole vaihtaneet terveyskeskusta Maalahti-Korsnäsin terveyskeskukseen, tulisi hakeutua Vaasan keskussairaalan päivystykseen, sen sopimuksen mukaan joka tehtiin kun Pävystys muodostettiin. Potilaat eivät tarvitse mitään lähetettä Maalahti-Korsnäsin terveyskeskuksesta tai muuta hoitoyhteenvetoa.

Ainoastaan akuuttitapaukset, joissa on kysymys hengenvaarasta tai sairaus voimakkaasti pahentuu saman päivän aikana ja tulee henkeä uhkaavaksi voi toisen kunnan potilas saada hoitoa terveyskeskuksessamme.

Parasta on kertoa kotikunta jo ensimmäisessä puhelinkontaktissa tai ilmoittautumisen yhteydessä niin että on mahdollista ohjata potilas oikeaan hoitopaikkaan.


hvchemsida

 

Päivitetty 13.01.2020 11:58