Jump to content Jump to search
Maaseutuasiat

Maaseutuasiat

Maaseutuhallinnon palveluja on saatavilla alueella neljässä toimipisteessä, jotka sijaitsevat Maalahdessa, Korsnäsissä, Närpiössä ja Kristiinankaupungissa.
Soita toimistoon hyvissä ajoin ennen kuin tulet käymään, henkilökuntaa ei ole toimistossa joka päivä.

Yhteinen sähköpostiosoite: lantbruk@narpes.fi

Maaseutuhallinnon sivut: https://www.narpes.fi/fi/tyo-elinkeinoelama-ja-matkailu/maaseutupalvelut/


bolot4 013b2

Maalahden maaseututoimisto
Malminkatu 5
66100 Maalahti

Maaseutusihteeri Åsa Backman
Puh. 050 087 4511
lantbruk@narpes.fi

 

Onko sinulla lampaita, kanoja tai  hevosia?
Muista rekisteröityä eläintenpitäjäksi, jos sinulla on tai aiot hankkia hevosia, lampaita, vuohia, siipikarjaa (esimerkiksi kanoja, hanhia tai kalkkunoita), sikoja (tai minipossuja), mehiläisiä, kimalaisia, nautaeläimiä, turkiseläimiä (minkkejä, kettuja tai supeja) tai kameli- ja hirvieläimiä. Myös paikka, jossa pidät eläimiä, on rekisteröitävä (eläinten pitopaikka).
Eläintenpitäjäksi on rekisteröidyttävä eläinten määrästä tai käyttötarkoituksesta riippumatta (koskee myös harrastus- ja seuraeläimiä), myös silloin, kun sinulla on eläimiä vain vähän aikaa (esimerkiksi kesälampaita tai -kanoja).
Voit tehdä ilmoituksen itse, tarkistaa tietojasi eläintenpitäjänä ja korjata tietojasi Ruokaviraston verkkopalvelussa: https://epr.ruokavirasto.fi (verkkopankkitunnukset tarvitaan).
Voit myös edelleen tehdä ilmoituksen maataloustoimistoon kunnantalolle. Voit pyytää ja/tai lähettää lomakkeita liitteinä sähköpostitse, lantbruk@narpes.fi. Lomakkeet ja muuta tietoa on Ruokaviraston verkkosivustolla.

Siipikarjan ulkonapitokielto maalis–toukokuussa!
Tarkemmat ohjeet löytyvät Ruokaviraston verkkosivustolta, kirjoita hakuun ”ulkonapitokielto” (www.ruokavirasto.fi).Kunnan peltomaa
Lisätietoja antaa Monica Asplund, puh. 050 401 2405, monica.asplund@malax.fi.

 

Päivitetty 24.03.2023 08:28