Jump to content Jump to search
Elinkeinopalvelut

Elinkeinopalvelut

Vasek järjestää yrittäjille suunnatut webinaarit

Vasekin tapahtumakalenteri

Päivittyvä seuranta: Koronatilanne ja yritykset - hyödyllistä tietoa

Lue lisää täällä.


VASEK ja Startia palvelevat sähköisesti
Koronatilanne vaikuttaa suuresti yrittäjiin. Meidän tehtävämme on auttaa - ota yhteyttä, jos yrityksesi on avun tarpeessa. Olemme koonneet sivuillemme muutamia hyödyllisiä linkkejä, jotka voivat olla yrittäjälle suureksi hyödyksi. Sivua päivitetään jatkuvasti uusilla tiedoilla.

Lue lisää: https://www.vasek.fi/vaasanseudun-kehitys-oy-vasek/viestinta/uutiset/paivittyva-seuranta-koronatilanne-ja-yritykset-hyodyllista-tietoa

Uusyrityskeskus Startian ja VASEKin yrityspalveluiden yritysneuvonta jatkuu edelleen normaalien aukioloaikojemme puitteissa, mutta käytämme ainoastaan sähköisiä välineitä asiakaspalvelussa. Tavoitat meidät sähköpostitse, puhelimitse ja lähettämällä sähköisen ajanvarauslomakkeen. WhatsAppin välityksellä voit myös hoitaa ajanvaraukset ja tiedustelut.

Yritysneuvojien kanssa voit neuvotella puhelimitse, ja myös tapaaminen videoneuvotteluna onnistuu. Moni yritysneuvonta-asia hoituu myös sähköpostitse. Tai näiden eri keinojen yhdistelmällä.

Yhteystiedot ja ajanvaraus: https://www.vasek.fi/henkilokunta/varaa-aika-yritysneuvojalle/

Tapahtumakalenteri.

Liiketoimintasuunnitelmien työstäminen Lissu-ohjelmalla onnistuu mainiosti etänä. Myös yritysneuvoja voi kommentoida suunnitelmaasi verkossa. Ota yhteyttä, jos sinulla ei vielä ole Lissu-tunnuksia.


Maalahdessa elinkeinoelämää kehitetään ja suunnitellaan yhdessä Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin kanssa.
VASEK on Vaasan seudun kuntien omistama elinkeino- ja kehitysyhtiö. Palvelemme seudun yrityksiä tarjoamalla maksutonta yritysneuvontaa niin aloittaville, kuin seudulla jo toimiville yrityksille. Muita tehtäviämme on seudun kehitystoiminta sekä seutumarkkinointi.

VASEK koordinoi seudullisia yrityspalveluja Vaasan seudulla
Apua ja tukea yrityksen perustamiseen ja toiminnan alkutaipaleelle saa VASEKista ja sen osana toimivasta Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiasta. Luottamuksellinen ja asiantunteva palvelu antaa eväät oman liiketoiminnan perustamiseen ja sen jatkokehittämiseen. https://www.vasek.fi/palvelut-yrityksille/aloittavalle-yrittajalle-startia

Suunnitellessasi yrityksesi toiminnan kehittämistä, omistajan- tai sukupolvenvaihdosta tai jos haluat tietoa yrityksen kansainvälistymisestä, ota yhteyttä VASEKin yritysneuvojiin. He kertovat mahdollisuuksistasi kehittää yritystoimintaasi ja auttavat kaikissa kysymyksissäsi maksuttomasti ja luottamuksella. https://www.vasek.fi/palvelut-yrityksille/toimiva-yritys
https://www.vasek.fi/palvelut-yrityksille/omistajanvaihdos

Varaa aika yritysneuvontaan netissä https://www.vasek.fi/henkilokunta/varaa-aika-yritysneuvojalle/
tai numerosta (06) 317 7600.

Yritysneuvoja on tavattavissa Maalahdessa joka kuukauden kolmantena keskiviikko-iltapäivänä. Maalahden kunnassa toimivista yrityksistä vastaava yritysneuvoja on

Olav Nylund
040 548 4334
olav.nylund@vasek.fi

Yhteystietomme https://www.vasek.fi/henkilokunta


Yritys- ja palveluhakemisto
Yritys- ja palveluhakemistosta löydät tietoja Maalahden yrityksistä sekä niiden palveluista, mutta myös koko Vaasan seudun yritykset. Ilmoita yrityksesi tiedot rekisteriin tai tarkista, että yrityksesi tiedot rekisterissä ovat ajan tasalla.

Maalahden yritykset Vaasan seudun yritys- ja palveluhakemistossa: https://vasek.yrityshakemistot.fi/maalahti


Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK ja Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startia
Alatori 1 A, 3. kerros
65100 VAASA
06 317 7600
info@vasek.fi
www.vasek.fi


Vapaita teollisuustontteja ja toimitiloja löytyy vaasanseuduntoimitilat.fi

Teollisuustontteja Maalahdessa

Norra Brinken 29.6.16 009

IMG 2444

 

IMG 4173

IMG 4133

 

Päivitetty 21.08.2021 13:34