Elinkeinopalvelut

Elinkeinopalvelut

Maalahdessa elinkeinoelämää kehitetään ja suunnitellaan yhdessä Vaasanseudun Kehitys Oy:n kanssa (VASEK).

Yritysneuvoja tavattavissa Maalahdessa (katso linkki) vuonna 2019 keskiviikkoisin seuraavasti: 16.1., 20.2., 20.3., 17.4., 15.5., 19.6.
Maalahden kunnassa toimivista yrityksistä vastaava yritysneuvoja on 
Olav Nylund
040 548 4334
olav.nylund@vasek.fi
www.vasek.fi

Infotilaisuus 12.9.2018

Yhteystiedot ja toimialakohtaiset henkilöstön vahvuusalueet löytyvät VASEKin verkkosivuilta http://www.vasek.fi/yhteystiedot/henkilokunta/.

Vaasan seudun yritysrekisteristä löydät seudun kuntien alueella toimivien lähes 8 000 yrityksen tiedot. Ilmoita oman yrityksesi tiedot maksuttomaan rekisteriin tai tarkista, että yrityksesi tiedot ovat rekisterissä ajan tasalla. https://vasek.yrityshakemistot.fi.

Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK on syksyllä 2003 toimintansa aloittanut Vaasan seudun kuntien omistama seudullinen kehittämisyhtiö. Vaasa, Mustasaari, Maalahti, Korsnäs, Vöyri, Laihia ja Isokyrö ovat tiiviisti mukana vahvistamassa Vaasan seudun asemaa kilpailukykyisenä alueena.

VASEKin ydintehtävät ovat
- seudullisen elinkeinoneuvonnan koordinointi ja toimialakohtaisten yrityspalvelujen tuottaminen
- seudulliset elinkeinoihin ja yrittämiseen liittyvät kehityshankkeet
- seudun markkinointi.

Yhtiö toimii tiiviissä yhteistyössä yrityksien ja yrittäjien, koulutus- ja tutkimussektorin toimijoiden sekä kuntien ja muiden tahojen kanssa. VASEK kokoaa eri toimijoita yhteiseen keskusteluun ja toimintaan seudun kilpailukyvyn edistämiseksi.

VASEK koordinoi seudullisia yrityspalveluja Vaasan seudulla. Apua ja tukea yrityksen perustamiseen ja toiminnan alkutaipaleelle saa VASEKista ja sen osana toimivasta Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiasta. Luottamuksellinen ja asiantunteva palvelu antaa eväät oman liiketoiminnan perustamiseen ja sen jatkokehittämiseen.
Varaa aika Startiaan numerosta (06) 317 7600. http://www.vasek.fi/aloittavalle-yrittajalle-startia

Norra Brinken 29.6.16 009

IMG 2444

 

Suunnitellessasi yrityksesi toiminnan kehittämistä, omistajan- tai sukupolvenvaihdosta tai jos haluat tietoa yrityksen kansainvälistymisestä, ota yhteyttä VASEKin yritysneuvojiin. He kertovat mahdollisuuksistasi kehittää yritystoimintaasi ja auttavat kaikissa kysymyksissäsi maksuttomasti ja luottamuksella. Voit ottaa yhteyttä oman kuntasi yrittäjistä vastaavaan yritysneuvojaan tai ottaa yhteyttä siihen yritysneuvojaan, jonka erityisosaaminen parhaiten vastaa tarpeitasi.

VASEK on mukana tukemassa myös yrityskummitoimintaa Vaasan seudulla. Yrityskummi on yrittäjän luottohenkilö, joka tukee, sparraa, valmentaa, avaa ovia ja esittää ratkaisuja yrittäjän ongelmiin ulkopuolisen silmin. Yrityskummitoiminta on yrittäjyyden ja elinkeinotoiminnan tukemista ja edistämistä. Yrityskummit toimivat luottamuksellisesti, maksuttomasti ja yhteistyöhakuisesti. Yhteydenotot yrityskummitoimintaan Vaasan seudulla ja lisätietoja toiminnasta http://www.vasek.fi/yrityskummitoiminta/.


Vaasanseudun Kehitys Oy VASEK
Alatori 1 A
65100 VAASA
vaihde 06 317 7600
faksi 06 317 7611
info@vasek.fi
www.vasek.fi

IMG 4173

IMG 4133

 

Päivitetty 30.09.2019 13:42