Laskutusosoite

Laskutusosoite

Maalahden kunnan, Y-tunnus 0180948-5, tekemiä ostoja laskutettaessa on käytettävä seuraavia laskutusosoitteita:

Laskutusosoite:
Maalahden kunta 
Reskontra
Malminkatu 5
66100 Maalahti

Maalahden Veden laskut:
Maalahden kunta
Maalahden Vesi / Reskontra
Malminkatu 5
66100 Maalahti

Huomaa, että Maalahden-Korsnäsin terveyskeskuksen laskuja ei enää lähetetä Maalahden-Korsnäsin terveyskeskukseen, Tamppitie 2, vaan Maalahden kuntaan, Reskontra, Malminkatu 5.

Verkkolaskuosoite
Maalahden kunnan verkkolaskuosoite on 003701809485 ja välittäjän tunnus DABAFIHH.

Tilaajatunnus ja toimipaikka
Kaikissa laskuissa on ilmoitettava tilaajatunnus ja toimipaikka. Tilaajatunnus on numerokoodi, jon­ka tavaran tai palvelun Maalahden kunnalle tilaava henkilö ilmoittaa. Tilaajatunnuksen avulla lasku ohjataan oikeaan yksikköön. Jos tilaaja ei itse ilmoita tilaajakoodiaan, toimittajan on pyydettävä sitä tilaajalta.

Yksi lasku/tilaus tai toimitus
Jotta laskun käsittely sujuisi vaivattomasti ja nopeasti, jokainen tilaus tai toimitus on laskutettava erikseen. Koontilaskut, jotka sisältävät useita toimituksia ja tilaajia, viivästyttävät laskun tarkastus­ta ja hyväksymistä, ja seurauksena voi olla, että toimittaja saattaa saada maksun myöhässä. Huo­maa, että laskun on täytettävä Verohallinnon ohjeiden mukaiset laskua koskevat vaatimukset.

Ostolaskujen skannaus
Paperimuodossa olevien laskujen skannauksen helpottamiseksi toivomme, että laskut lähetetään yksittäin niittaamatta niitä yhteen.

Yhteyshenkilö
Yhteyshenkilömme laskutusasioissa on reskontrakirjanpitäjän Annika Sebbas, puh. 040 650 7976, etunimi.sukunimi@malax.fi.

Päivitetty 27.11.2019 10:24