Jump to content Jump to search
Koronainfo
04.06.2021

Tiedote kunnan asukkaille 4.6.2021

Yleistä ajanvarauksesta

Maalahden-Korsnäsin terveyskeskuksessa on päätetty, että rokotusajanvaraukset tehdään puhelimitse tai tekstiviestillä. Hoitohenkilökunta soittaa järjestelmällisesti kunnan asukkaille syntymävuoden perusteella. Jos et ole saanut puhelua, se voi johtua järjestelmässämme olevista vanhentuneista yhteystiedoista tai että hoitohenkilökuntamme ei ole saanut sinuun yhteyttä, ja siinä tapauksessa voit soittaa meille ajanvarausta varten.

Tilannekuva 4.6.2021

Maalahdessa ja Korsnäsissä rokotetaan edelleen riskiryhmään 2 kuuluvia henkilöitä.

Rokotetoimitusten muutosten vuoksi ajanvarauksia ei ole tällä viikolla tehty samaan tahtiin kuin aiemmin. Siksi jatkamme soittamista vuonna 1986 syntyneille korsnäsiläisille ja vuonna 1982 syntyneille maalahtelaisille.

Jos et ole saanut puhelua ja kuulut riskiryhmään 2 tai olet syntynyt ennen vuotta 1985 (Korsnäs) tai 1981 (Maalahti), soita meille jäljempänä mainittuna puhelinaikana. Hoitohenkilökunta ottaa yhteyttä vuonna 1986 (Korsnäs) tai 1982 (Maalahti) ja myöhemmin syntyneisiin syntymävuoden perusteella.

Rokotusajanvarauksen voi tehdä ma–to klo 8.15–12.00 ja pe klo 9.15–12.00 soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin numeroon 040 650 7978. Soittamalla tai lähettämällä tekstiviestin pääset jonoon, ja soitamme sinulle, kun rokotteita on saatavilla.

Riskiryhmä 2

Henkilöt, joilla on vakavalle koronavirustaudille altistava sairaus tai tila:
· Jatkuvaa lääkitystä vaativa astma
· Vaikea sydänsairaus, muun muassa sydämen vajaatoiminta (ei kuitenkaan pelkkä verenpainetauti)
· Aivohalvaus tai muu hengitystä haittaava neurologinen sairaus tai tila
· Immuunipuolustusta heikentävä lääkehoito autoimmuunisairauteen
· Vaikea krooninen maksasairaus
· Tyypin 1 diabetes tai lisämunuaisten vajaatoiminta
· Vaikea uniapnea
· Psykoosisairaus
· Sairaalloinen lihavuus (painoindeksi yli 40)


Siirry "Koronainfo"-sivulle