Idrott, motion och hälsa

Idrott, motion och hälsa

 

IFFL AFFISCH sommar 20

HÄR hittar du IFFL blanketten
Ifyllbar IFFL PDF hittar du HÄR

Stöd för idrottsverksamhet till barn och unga

Ansökningsblanketten för bidrag till idrottsverksamhet för mindre bemedlade hittar du här HÄR

_________

Vad gör du för att må bra?

Vi vill att just du ska må bra i din vardag. Under 2019 ordnar vi program som innehåller rörelse och må bra-aktiviteter. Vi vill att du ska känna dig välkommen i Malax och att du ska hitta meningsfulla aktiviteter och vänner för livet.

Jag, Sara-Lotta Huhtaoja, jobbar tillsammans med Sara Snickars som projektledare för projektet Integrering av nyfinländare genom idrott i Malax kommun. Vi finns här för dig, dina frågor och önskemål. Vill du gå någon speciell motionskurs, funderar kring fritidsaktiviteter för dina barn eller har frågor kring motion och kost, kontakta oss så hjälper vi dig. Klicka på denna länk för mera inforamtion.

I Form För Livet, IFFL
Motionskampanjen I Form För Livet pågår fortgående. Alltid då en kampanj tar slut påbörjas en ny. Nya IFFL-kampanjer påbörjas årligen i januari, mars, juni och oktober. Man kan endera använda ett motionskort som man fyller i hemma eller fylla i ett häfte vid en av de 15 motionslådorna som finns runtom i Malax kommun.Man kan också skicka info om sina prestationer via e-post till anders.hendricksson(at)malax.fi.

iffl logov3 finish bla v2

 

Mera information
Behöver du mera information angående kommunens idrotts-, nykterhets-, ungdoms- eller kulturverksamhet, kontakta i så fall fritidssekreterare Anders Hendricksson på tfn 050 373 8346 eller e-post anders.hendricksson(at)malax.fi.

Klicka även på fliken evenemang för att se vad som händer just nu!

 IMG 2965

Senast uppdaterad 25.08.2020 10:20