Jump to content Jump to search
Teollisuustontit

Teollisuustontit

Vapaita teollisuustontteja on Yttermalaxissa Brinkenin sekä Pohjois-Brinkenin teollisuusalueella ja Petolahdessa Bofjärdenin teollisuusalueellaTeollisuustontin voi varata vuodeksi 1084 eurolla. Jos tontin lunastaa vuoden kuluessa, varausmaksun saa takaisin. Mikäli haluat varata tontti, ota yheys Monica Asplundille.

Industritomterna kan köpas eller arrenderas. Arrendet beräknas på ett avkastningskrav på 6 % beräknat på ett av kommunfullmäktige fastslaget försäljningspris eller baserat på en värdering för området i fråga. Ta kontakt med kommundirektören om du är intresserad av arrende.

On mahdollista ostaa tai vuokrata teollisuustontin. Vuokrattaville alueille on vahvistetu 6 prosentin tuottovaatimus kunnanvaltuuston vahvistamasta myyntihinnasta tai kyselselle alueelle tehdystä arviosta. Mikäli olte kiinnostunut vuokrasta ota yheys kunnanjohtajalle.

 

Ota yhteys niin löydämme teille sopivin tontti!

 

Brinken (etelä) ja Pohjois-Brinken

Maalahden Brinkenin alueilla on hyviä teolliseen toimintaan soveltuvia tontteja. Alue sijaitsee Vaasan satamaan vievän eteläisen erikoiskuljetusreitin varrella, ja sieltä on hyvät yhteydet Vaasan sataman lisäksi lentokentälle (alle 20 min) sekä valtateille 3 ja 8. Mainion sijainnin lisäksi maaperän koostumus on hyvä, ja tonttihinnat ovat kilpailukykyisiä.

Tonttihinta on 3,60 euro/m² (2023). Tonttikoot ovat 5 116–13 881 m².  Etelä-Brinkenin teollisuusalueella on kaksi uutta tonttia, joista toinen on suuri, 23 442 m², se voidaan jakaa tarvittaessa. 

Brinken (Etälä)

Pohjois-Brinken

Nisulas hallar 2023

Fjardingsvagen

Brinken industriomrade 31122021

Norra Brinken industriomrade April 2022

Pohjoisbrinken, vapaita tontteja huhtikuu 2022

kartta

Asemakaavakartta

Bofjärdenin teollisuusalue, Petolahti

tonttihinta 2,30 euroa/m²

Bofjarden 1.11.2.2019

Bofjarden 2.11.2.2019

kartta

 Vaasanseudun toimitilarekisteri:

Yritystontit Maalahdessa