Jump to content Jump to search
Aktuellt
01.07.2021

Hitta din drömtomt på Söderfjärdsbacken!

Drömmer du om att bygga ett eget hus i underbart läge på en tomt där du kan trivas med livet? Möjligheten att hitta din drömtomt har aldrig varit större.

Söderfjärdsbacken är Malax splitternya bostadsområde med 130 stycken stora och natursköna bostadstomter. Läget är perfekt, bara 20 minuter från Vasa. Tomterna finns på detaljplanerat område med färdigt utbyggd kommunalteknik. Den österbottniska skogen omger området från alla håll och bjuder på fina upplevelser.

Här ligger naturen lika nära som centrum, skola och jobb. Vi har många företag i kommunen och det finns daghem och skolor ända från förskolor till gymnasium, butiker, matserveringar, bibliotek, gym, banker, hälsovårdscentral, badstränder, båtbryggor m.m. Den mesta servicen finns alldeles i närheten. Samtidigt har du nära till shopping och nöjen i Vasa.

På fritiden kan du roa dig vid Pixne idrottsområde, besöka muséer eller engagera dig i någon av de många föreningar som finns här. Vandringsleder, grillplatser och fågeltorn lockar till friluftsliv och ger chanser att upptäcka en landsort som har mycket att berätta. Samtidigt erbjuder Malax det lugn, den stressfria vardag och den samhörighet som många söker idag.

Bygg din framtid i Malax! Ta med din kompis också, vi har plats.

Ta kontakt för att välja den finaste tomten, den som passar just ditt drömhus. Mera information och blankett för ansökan om tomt.

Kontakt för mera information och reservering av tomt:
Avdelningen för teknik, infrastruktur och miljö
Kanslisekreterare Monica Asplund
Tfn 050 401 2405
monica.asplund@malax.fi


Gå till "Aktuellt"