Tule meille töihin

Tule meille töihin

Kesätyöt 2019

Kunnan tekniikka-, infrastruktuuri- ja ympäristöosastolla on tarjottavana kesätöitä nuorille. Nurmenleikkuu- ja kiinteistönhoitotehtävät sijoittuvat kunnan kiinteistöille Maalahdessa, Petolahdessa ja Bergössä ja siivoustehtävät kunnantalolle, kirjastoon ja urheiluhallille. Kaikkiaan työtä on 6–7 nuorelle yhden–kahden kuukauden ajaksi. Työaika on 6 tuntia/päivä. Palkkaus työehtosopimuksen mukaan. Vähimmäisikä on 16 vuotta. Kesätyöntekijän on tärkeä pystyä siirtymään kiinteistöltä toiselle työpäivän aikana (auto, traktori tai mopo).

Lisätietoja antaa kansliasihteeri Monica Asplund, puh. 050 401 2405, monica.asplund@malax.fi. 
Hae kesätyötä täyttämällä tämä lomake viimeistään 29.3.2019. 

Kesätyöntekijät valitaan huhtikuun lopussa. Ilmoitathan meille, jos saat jonkin toisen työn etkä enää ole kiinnostunut tekniikka-, infrastruktuuri- ja ympäristöosaston kesätöistä.

-----------------------------

Kirjasto etsii kesäsijaisia. Oletko itsenäinen, vastuullinen ja tarkka? Haluatko työskennellä ihmisten kanssa? Kirjastossa työskennellään myös iltaisin. Vähimmäisikä on 18 vuotta, ja kirjojen kuljettamista varten tarvitaan ajokortti.
Lähetä hakemus viimeistään 31.3.2019 osoitteeseen linnea.engblom@malax.fi

-----------------------------

Kotipalvelussa ja vanhustenhuollon asumisyksiköissä tarvitaan kesälomasijaisia kesä–elokuussa. Onko sinulla hoitoalan koulutus tai oletko alan opiskelija?

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä:

Ros-Marie Ljungkvist, puh. 050 502 7785, Övermalaxin kotipalvelu
Therese Sten-Nordström, puh. 050 526 1169, Yttermalaxin kotipalvelu
Sofia Lidman, puh. 050 441 4847, Petolahden ja Bergön kotipalvelu
Monika Björkqvist, puh. 050 381 2242, asumisyksiköt
Britta Vikberg, puh. 040 650 8011, akuutti- ja kuntoutusosasto

----------------------------

Nuorille kesätyötä vanhustenhuollossa
Työtä kahdeksi viikoksi, neljä tuntia päivässä ja palkkaa 285 euroa. Työtehtäviä ovat vanhusten kanssa käveleminen, heidän aktivoimisensa ja pienissä tehtävissä avustaminen. Lisää infoa www.malax.fi/vapaa-aika/nuoret. Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.3.2019 osoitteeseen: Maalahden kunta, nuorisovaltuusto, Malminkatu 5, 66100 Maalahti tai sähköpostitse ungdom@malax.fi. Lisätietoja: Kristoffer Nykopp puh. 045 341 1590, kristoffer.nykopp@malax.fi.


Maalahden kunnan avoimista työpaikoista ilmoitetaan Kuntarekryssä, Työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivustolla ja kunnan verkkosivustolla. Ilmoituslehtinä ovat Pohjalainen ja Vasabladet. Avoimista viroista kuulutetaan myös kunnan virallisella ilmoitustaululla.

Tiedustelut työpaikoista
Jos sinulla on työtehtäviä koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä hakuilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.

Avoin hakemus
Jos meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivia työpaikkoja, voit aina jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Voit jättää avoimen hakemuksen milloin tahansa, se on voimassa yhdeksän kuukautta. Täytä hakemus huolella. Voit päivittää avointa hakemustasi milloin tahansa. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, jos meillä on sopiva työpaikka tarjottavana sinulle.
Huomaa, että avoimella hakemuksella et voi hakea kesätyötä tai niitä työpaikkoja, jotka ovat haettavana kunnan sisäisessä tai ulkoisessa haussa.


Perhehoitoon etsitään tukiperheitä

Tukiperheeksi voi ryhtyä lapsiperhe, lapseton pariskunta tai yksinasuva henkilö. Tukiperhe toimii tukena yhdelle tai useammalle lisätuen tarpeessa olevalle lapselle. Tukiperhetoiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä perhetyöntekijä Annika Svevariin, puh. 050 538 1060, tai vs. sosiaalityöntekijä Susanne Amoakoon, puh. 06 347 7316.


Maalahden kunnan varhaiskasvatus hakee sijaisia (sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin sijaisuuksiin) kaikkiin varhais-kasvatusyksiköihin sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan.

Ilmoita kiinnostuksestasi:
perhepäivähoidon ohjaaja Nina-Maria Enholm: ninna.enholm@malax.fi, puh. 050 361 6754
hallinnollinen päiväkodin johtaja Cilla Nyman: cilla.nyman@malax.fi, puh. 040 632 6263
hallinnollinen päiväkodin johtaja Haiju Silén: haiju.silen@malax.fi, puh. 050 343 3482