Jump to content Jump to search
Tule meille töihin

Tule meille töihin

Maalahden kunnan avoimista työpaikoista ilmoitetaan Kuntarekryssä, Työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivustolla ja kunnan verkkosivustolla. Ilmoituslehtinä ovat Pohjalainen ja Vasabladet. Avoimista viroista kuulutetaan myös kunnan virallisella ilmoitustaululla.

Tiedustelut työpaikoista
Jos sinulla on työtehtäviä koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä hakuilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.

Avoin hakemus
Jos meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivia työpaikkoja, voit aina jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Voit jättää avoimen hakemuksen milloin tahansa, se on voimassa yhdeksän kuukautta. Täytä hakemus huolella. Voit päivittää avointa hakemustasi milloin tahansa. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, jos meillä on sopiva työpaikka tarjottavana sinulle.
Huomaa, että avoimella hakemuksella et voi hakea kesätyötä tai niitä työpaikkoja, jotka ovat haettavana kunnan sisäisessä tai ulkoisessa haussa.


Perhehoitoon etsitään tukiperheitä
Tukiperheeksi voi ryhtyä lapsiperhe, lapseton pariskunta tai yksinasuva henkilö. Tukiperhe toimii tukena yhdelle tai useammalle lisätuen tarpeessa olevalle lapselle. Tukiperhetoiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä perhetyöntekijä Annika Svevariin, puh. 050 538 1060, tai vs. sosiaalityöntekijä Susanne Amoakoon, puh. 06 347 7316.


Maalahden kunnan varhaiskasvatus hakee sijaisia (sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin sijaisuuksiin) kaikkiin varhais-kasvatusyksiköihin sekä aamu- ja iltapäivätoimintaan.

Ilmoita kiinnostuksestasi:
perhepäivähoidon ohjaaja Nina-Maria Enholm: ninna.enholm@malax.fi, puh. 050 361 6754 tai hallinnollinen päiväkodin johtaja puh. 040 632 6263, 050 343 3482