Jump to content Jump to search
Tule meille töihin

Tule meille töihin

Maalahden kunnan avoimista työpaikoista ilmoitetaan Kuntarekryssä, Työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivustolla ja kunnan verkkosivustolla. Ilmoituslehtinä ovat Ilkka-ohjalainen ja Vasabladet. Avoimista viroista kuulutetaan myös kunnan virallisella ilmoitustaululla.

Tiedustelut työpaikoista
Jos sinulla on työtehtäviä koskevia kysymyksiä, ota yhteyttä hakuilmoituksessa mainittuun yhteyshenkilöön.

Avoin hakemus
Jos meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivia työpaikkoja, voit aina jättää meille avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja minkälaisesta työstä olet kiinnostunut. Voit jättää avoimen hakemuksen milloin tahansa, se on voimassa yhdeksän kuukautta. Täytä hakemus huolella. Voit päivittää avointa hakemustasi milloin tahansa. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, jos meillä on sopiva työpaikka tarjottavana sinulle.
Huomaa, että avoimella hakemuksella et voi hakea kesätyötä tai niitä työpaikkoja, jotka ovat haettavana kunnan sisäisessä tai ulkoisessa haussa.


Etsimme siivoojia lyhytaikaisiin sijaisuuksiin, työtehtävänä on kunnan kiinteistöjen siivous. Ota yhteyttä siivouskoordinaattori Britt-Marie Engblomin, puh. 040 650 7985, britt-marie.engblom@malax.fi.


Haemme lyhytaikaisia sijaisia toimintavuodeksi 2022–2023 varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan. Ota yhteyttä: perhepäivähoidon ohjaaja Nina-Maria Enholm: ninna.enholm@malax.fi, puh. 050 361 6754, tai päiväkodin johtaja Isa Granqvist, isa.granqvist@malax.fi, puh. 040 632 6263, tai vs. päiväkodin johtaja Patricia Ingström, patricia.ingstrom@malax.fi, puh. 040 650 8163.


Etsimme keittiöapulaisia sekä pitkä- että lyhytaikaisiin sijaisuuksiin Högstadiet i Petalaxin keittiöön.
Edellytämme hygieniapassia ja arvostamme aiempaa kokemusta suurkeittiössä työskentelystä.
Ota yhteyttä emäntä Ann-Helene Ståhliin, puh. 040 650 8047, ann-helene.stahl@malax.fi tai
rehtori Disa Widelliin, puh. 050 303 3648, disa.widell@malax.fi.


Pohjanmaan hyvinvointialue hakee lähihoitajia sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin sijaisuuksiin Maalahden kotipalveluun ja asumisyksiköihin. Ota yhteyttä kotipalveluohjaaja Ros-Marie Ljungkvistiin, puh. 050 502 7785, ros-marie.ljungkvist@ovph.fi tai palveluohjaaja Ulrika Häggströmiin, puh. 050 526 1169, ulrika.haggstrom@ovph.fi. Lisätiedot: https://pohjanmaanhyvinvointi.fi/toihin-meille/avoimet-tyopaikat/