Ajankohtaista
14.05.2019

Minulla on yritysidea, mutta miten lähden liikkeelle?

STARTIA logo vaaka

Apua ja tukea yrityksen perustamiseen saat Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startiasta. Luottamuksellinen ja maksuton palvelu antaa eväät oman liiketoiminnan perustamiseen ja sen jatkokehittämiseen. Uusyrityskeskus Startia toimii Alatorilla, osana kuntien omistamaa seudullista kehitysyhtiötä VASEKia.

Vaikka yrittäjäksi ryhtyminen ja yrityksen perustaminen on helppoa, ennen liiketoiminnan aloittamista kannattaa silti miettiä tarkkaan, onko yrittäjyys juuri se oikea vaihtoehto. Startiasta saat kokonaisvaltaisen tuen yrityksesi suunnittelu- ja käynnistysvaiheeseen. Uusyrityksen tuella perustetut yritykset ovat tutkitusti elinvoimaisempia!

Liikeidean arvioinnissa apunasi on Lissu, joka on työkalumme liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Lissu ohjaa sinua tekemään tarkat laskelmat yrityksesi kannattavuudesta ja yritysneuvojasi voi kommentoida suunnitelmiasi. Lissuun saat tunnukset Startiasta ensimmäisellä käynnilläsi.

Starttiraha on TE-toimiston myöntämä tärkeä tuki aloittavalle yrittäjälle. Ota yhteyttä Startiaan, niin kerromme lisää starttirahasta ja autamme sen hakemisessa. On tärkeää muistaa hakea starttirahaa ennen yritystoiminnan aloittamista ja yrityksesi rekisteröimistä!

Yritystä perustettaessa on otettava selvää, vaaditaanko suunnittelemasi yritystoiminnan harjoittamiseen lupia, rekisteröintiä tai ilmoitusta jollekin viranomaiselle. Myös elinkeinonharjoittajaan eli yrittäjään itseensä, liiketiloihin tai itse toimintaan voi kohdistua erityisiä vaatimuksia. Selvitämme nämä asiat – ja paljon muuta – yhdessä kanssasi perustamisneuvonnan yhteydessä.

Varaa aika Startiaan, niin aloitetaan liikeideasi arvioimisella! Meiltä saat apua myös, jos harkitset ryhtymistä yrittäjäksi ostamalla jo toimivan yrityksen. Tarkkaa tietoa Vaasan seudulla myytävänä olevista yrityksistä saat yritysneuvojiltamme.

Varaa aika netissä: www.vasek.fi/yrityspalvelut/aloittavalle-yrittajalle-startia/

tai ota yhteyttä:
yritysneuvoja Olav Nylund
040 548 4334
olav.nylund@vasek.fi


Siirry "Ajankohtaista"-sivulle