Jump to content Jump to search
Ajankohtaista
01.07.2021

Löydä unelmiesi tontti Söderfjärdsbackenilta!

Unelmoitko oman talon rakentamisesta mahtavalle paikalle, jossa voit olla tyytyväinen elämääsi? Mahdollisuutesi löytää unelmiesi tontti ei ole koskaan ollut suurempi.

Söderfjärdsbacken on Maalahden upouusi asuntoalue, jossa on 130 suurta ja luonnonkaunista tonttia. Sijainti on täydellinen, vain 20 minuutin ajomatka Vaasaan. Tontit ovat asemakaavoitetulla alueella, jonne on rakennettu kunnallistekniikka valmiiksi. Pohjalainen metsä ympäröi aluetta joka puolelta ja tarjoaa hienoja elämyksiä.

Täällä luonto on yhtä lähellä kuin keskusta, koulu ja työpaikat. Kunnassa on monta yritystä, ja kunnassa on päiväkoteja ja kouluja esikoulusta ruotsinkieliseen lukioon, kauppoja, ravintoloita, kirjastoja, kuntosaleja, pankkeja, terveyskeskus, uimarantoja, venelaitureita ym. Suurin osa palveluista on aivan lähistöllä. Samanaikaisesti Vaasan kaupat ja huvit ovat lähellä.

Vapaa-aikaa voit viettää Pixnen urheilualueella, voit käydä museoissa tai osallistua vilkkaaseen yhdistystoimintaan. Vaellusreitit, grillauspaikat ja lintutornit houkuttelevat ulkoilemaan ja antavat mahdollisuuksia tutustua maaseutupaikkakuntaan, jolla on paljon kerrottavaa. Samalla Maalahti tarjoaa rauhaa, stressitöntä arkea ja yhteenkuuluvuutta, jota monet nykyään etsivät.

Rakenna tulevaisuutesi Maalahteen! Ota mukaan ystäväsikin, meillä on tilaa.

Ota yhteyttä, niin voit valita hienoimman tontin, sen joka sopii parhaiten unelmiesi talolle. Lisätietoa tonteista.

Lisätietoa tonteista ja tonttivarauksista:
Tekniikka-, infrastruktuuri- ja ympäristöosasto
Kansliasihteeri Monica Asplund
Puh. 050 401 2405
monica.asplund@malax.fi


Siirry "Ajankohtaista"-sivulle