Urheilu, liikunta ja terveys

Urheilu, liikunta ja terveys

Kunnossa Kaiken Ikää, KKI

Liikuntakampanja Kunnossa Kaiken Ikää on edelleen käynnissä. Kampanjan päättymisen jälkeen alkaa aina uusi kampanja. Uusi KKI-kampanja alkaa  tammikuussa, maaliskuussa, kesäkuussa ja lokakuussa. Voit osallistua joko täyttämällä kotona kuntokorttia tai kirjoittamalla nimesi kuntolaatikossa (joita on 15 ympäri Maalahtea) olevaan vihkoon. Kuntoilutiedot voit lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen anders.hendricksson(at)malax.fi.

Maalahti – Kunnossa Kaiken Ikää

Vapaa-aika- ja kulttuurilautakunta käynnisti keväällä 2014 Maalahti – Kunnossa Kaiken Ikää -nimisen terveyshankkeen.

Hankkeen puitteissa järjestämme esimerkiksi:

  • Luentoja – ravinto, liikunta, hyvinvointi, rentoutuminen
  • Liikuntaryhmiä – erilaisille kohderyhmille
  • Henkilökohtaista ohjausta – keskustelua terveydestä ja elämäntavoista
  • Tapahtumia – hankkeen esittely ja asiatiedon jakaminen erilaisissa tapahtumissa.

Ehkä juuri sinä olisit kiinnostunut saamaan vinkkejä, kimmokkeita ja apua hyvin­vointisi ja terveytesi parantamiseen? Henkilökohtainen ohjaus on yksilöllistä, ja si­sältö suunnitellaan jokaisen tarpeiden ja toiveiden mukaan. Voit varata ajan ta­paa­miseen, jossa suunnittelemme, miten parhaiten piristyisit ja jaksaisit enemmän arjes­sasi. Tai miten voisit harjoitella nivelkivuista tai nivelrikosta huolimatta. Tai miten voi­sit pudottaa painoasi järkevästi. Tai ehkä haluaisit parantaa terveydessäsi jotain muuta. Varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen, niin autamme sinua maksutta yrityksissäsi parantaa terveyttäsi!

Ota yhteyttä varataksesi ajan tai saadaksesi lisätietoa!

Susanna Maris, hanketyöntekijä, puh. 050 389 4450, susanna.maris@malax.fi.

Lisätietoa
Lisätietoa kunnan urheilu-, raittius-, nuoriso- ja kulttuuritoiminnasta saat vapaa-aikasihteeri Anders Hendrickssonilta, puh. 06 347 7367, 050 373 8346 tai anders.hendricksson@malax.fi.

Päivitetty 18.08.2016 10:52